Werkwijze

Woning aanbieden

Via KasKaribe is het mogelijk om je huis te verkopen of voor langere termijn te verhuren tegen een vast en laag tarief. Wij rekenen geen kosten bij verkoop of percentage achteraf. Dit is mogelijk omdat je bij ons een aantal zaken zelf doet, die normaal door de traditionele makelaar gedaan wordt. Zo stel je zelf de advertentie op, onderhoudt je contact met geïnteresseerden en doe je zelf de bezichtigingen en onderhandelingen. Maar je staat er niet alleen voor, want tijdens het hele traject kun je terecht bij jouw KasKaribe agent voor advies.

Het is mogelijk om je pakket uit te breiden met extra diensten. Zoals bijvoorbeeld het doen van bezichtigingen, of de onderhandelingen. Overleg met jouw KasKaribe agent wat wij voor jou kunnen betekenen.

De aanmelding van je woning gebeurt in 3 stappen.

Stap 1 - Woning aanmelden

Je kunt je huis op elk gewenst moment aanmelden door een pakket te kiezen. Kies het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen en doorloop de stappen om te beginnen.

Stap 2 - Advertentie opstellen

Nadat je jouw woning hebt aangemeld, heb je toegang tot je account en kun je meteen aan de slag. In een paar stappen kun je zelf de advertentie opstellen. Na afloop kun je een voorbeeld bekijken en de advertentie verder optimaliseren. Tijdens het invoeren kun je voor hulp terecht bij onze support desk. Wij helpen je graag verder.

Stap 3 - Advertentie publiceren

Wanneer de foto's genomen zijn, kun je deze in de laatste stap toevoegen aan de advertentie. Daarna kun je de advertentie publiceren en daarmee zichtbaar maken voor bezoekers. Wij controleren vervolgens de gegevens die we van jou hebben ontvangen.

Professionele fotografie

Indien je een pakket hebt gekozen met professionele fotografie zullen wij contact met je opnemen om de afspraak in te plannen. Als de afspraak heeft plaatsgevonden, worden de foto's binnen 3 werkdagen geleverd.

Reacties en bezichtigingen

Reacties van potentiële kopers of huurders komen direct binnen in je mailbox. Bij elke nieuwe reactie ontvang je bericht van ons. Je neemt zelf contact op met de geïnteresseerden en maakt zelf de afspraken voor bezichtigingen. Bezichtigingen kun je op basis van een uurtarief ook door ons laten verzorgen. Dat kan eenmalig of structureel. Neem contact op met jouw KasKaribe agent om de mogelijkheden te bespreken.

Bieden

Potentiële kopers of huurders kunnen via de KasKaribe website een bod uitbrengen op je woning. Bij het bod worden alle relevante voorwaarden opgevraagd zoals het financieringsvoorbehoud, een voorbehoud van een bouwtechnische keuring en de gewenste datum van overdracht. Elk bod komt binnen in je account.

Ondersteuning

Het is best spannend om zelf je huis te verkopen of te verhuren. Gelukkig kun je altijd terecht bij jouw KasKaribe agent voor vragen en advies. Indien gewenst kun je extra diensten inkopen mocht je bijvoorbeeld het onderhandelen toch te spannend vinden of als je geen tijd hebt voor de bezichtigingen.

Koop- of huurovereenkomst

Heb je gekozen voor een pakket met een koop- of huurovereenkomst? Dan gaan wij aan de slag met het opstellen hiervan zodra er een geschikte kandidaat gevonden is. Heb je zelf iemand gevonden, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Wijzigingen

Ook nadat de woning is geplaatst, kun je wijzigingen aanbrengen in de advertentie.

Woning aanmelden

Doe meer zelf en bespaar hoge makelaarskosten!

Loading...