Over ons

KasKaribe is een initiatief van IBCS B.V. uit Tilburg, Nederland. Geregistreerd bij de kamer van koophandel Midden-Brabant onder nummer 18061348.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het online aanbieden van onroerend goed in Nederland. Daar zijn we in 2005 gestart met Mijnhuisverkoopikzelf.nl en dat bleek een groot succes! Sindsdien wordt ongeveer 10% van de woningen in Nederland online verkocht.

Doelstelling
De woningmarkt in Nederland is op veel punten gestandaardiseerd. Denk aan de NEN normering bij het bepalen van de oppervlakte van een woning, het standaard format van een koop- of huurovereenkomst of de wijze waarop het biedingsproces verloopt. Ons doel is om deze bewezen standaarden te introduceren op plekken waar hiervoor nog geen standaarden bestaan. Dit zorgt voor duidelijkheid bij alle betrokken partijen waardoor het verkoop- of verhuurproces prettiger verloopt.

Betaalbaar
In het huidige internet tijdperk is een groot deel van de werkzaamheden van de traditionele makelaar verplaatst naar online. Op de bezichtigingen na verloopt alles via de mail, telefoon, sms of website. Met ons platform betrekken wij ook de aanbieder van het onroerend goed in een groot deel van de online werkzaamheden. Denk aan het plaatsen van de woning of het contact met potentiële kopers. Hierdoor besparen wij veel tijd en kunnen we onze diensten aanbieden voor een vast en laag tarief. De tijd van hoge makelaarscourtages is voorbij!

Doe meer zelf en bespaar hoge makelaarskosten!

Loading...